1

petak, 16. rujna 2016.

ŠNICLE NA LUKU....JA BOLJI I UKUSNI RECEPT NISAM PROBALA



Potrebno je:
600 g telećih šnicli
6 glavica crnog luka


  3 čena belog luka
2 kašike brašna
po ukusu so i biber

Priprema
1
Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir.

  U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca. Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju

3 komentara:

  1. Godinama tako pravim i odlično je ali uz to ide pire krompir, može i pešeni a može i testo i salata naravno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ladno ste stavili sliku od moje sestre , nista ne znate da napravite , znate sami da kradete

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam upravo napravila po ovom receptu i sve je ok

    OdgovoriIzbriši