1

subota, 30. travnja 2016.

RECEPT DOBIJEN TEŠKOM MUKOM IZ JEDNOG RESTORANA ZA TIRAMISU BEZ JAJA



Sastojci:
1 veće pakovanje piskota
2 d l jake nezaslađene kave
250 g Mascarponea
300 ml tučenog slatkog vrhnja



1 vanilin šećer
1/2 žličice cimeta
75 g šećera u prahu
1 želatina goveđeg porijekla
kakao prah za posipanje

Priprema:
Piškote naslažite u posudu i poškropite kavom(manji protvan). Istucite slatko vrhnje, dodajte šećer, cimet i vanilin šećer. Izmješajte. Umješajte Mascarpone i instant želatinu.



S polovicom kreme premažite piškote. Na kremustavite jedan red piškota (poškropiti kavom) i staviti ostatak kreme. Posipati kakao prahom. Ostaviti u hladnjaku da se stvrdne.

Nema komentara:

Objavi komentar