1
četvrtak, 5. svibnja 2016.
BRZI KOLAČ BEZ PEČENJA JAGODE U BIJELOM
Jagode sa rozen korama i finom kuhanom kremom. Pufasta tekstura i prefini okus je sigurno garancija čistog užitka.
Sastojci
1 pakiranje rozen kora
1 l mlijeka
200 grama glatkog brašna
300 grama šećera
3 vrećice vanili šećera
250 grama maslaca ili margarina
1 žlica
ruma
jagode
Priprema
1.
Brašno izmješajte sa 3-4 dcl mlijeka, a ostatak mlijeka zakuhajte sa šećerom i vanili šećerom.
Dodajte brašno sa izmješanim mlijekom i kuhajte dok se ne zgusne.
U hladno dodajte izmiksani maslac ili margarin i rum.
2.
Prvu koru namažite dijelom kreme, a jagode izrežite na listiće pa slažite.
Ja sam slagala na svaku drugu koru.
3.
Kolač s nečim opteretite da se dobro sve spoji.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar